jueves, 27 de diciembre de 2012

Glogster

Aqui heu de penjar els vostres pòsters particulars. Com a molt tard el 20 de Febrer.
Guadiu també dels dels vostres companys!!

Treballs grupals


Aqui heu de penjar els vostres treballs grupals, en format pdf, com a molt tard el dia 5 de Febrer!!
Ànims

Documents de respostes


En aquesta entrada podeu adjuntar els documents que heu creat amb les respostes a les diferents preguntes que plantegen les diferents pàgines del blog.

Benvinguts a la unitat dels animals vertebrats!


Aquesta unitat didàctica la treballarem per mitjà d’aquest blog, en el qual trobareu el contingut del tema, activitats d’aprenentatge interactives i tota la informació i ajuda que necessiteu per a dur a terme les diferents sub-activitats que us proposo.

Si observeu a la vostra esquerra, on posa pàgines, trobareu tot el contingut desglosat.
En les pàgines que posa "practica" hi trobareu moltes activitats d'aprenentatge interactives i divertides que us ajudaran a assolir-los.

Heu de conectar-vos amb freqüència ja que anirè publicant entrades per a guiar-vos en l'estudi d'aquests animalons tant bonics. La comunicació entre els membres de classe, inclosa jo, la farem a través del mateix blog.
Per començar us invito a fer un cop d'ull a l'enllaç que trobeu més amunt, en la mateixa pàgina principal.
També us demano que escriviu algun comentari com a resposta a aquesta entrada, explicant què us sembla aquesta nova manera de treballar; si us agrada, si creieu que serà efectiva, si esteu motivats per a començar amb totes les vostres forces... Podeu escriure el que vulgueu, no us talleu!!!

També podeu utilitzar les entrades per a preguntar-me qualsevol dubte que tingueu, us faig saber que estic a la vostra disposició per a tot el que calgui i més!!

Penseu que vosaltres sou el centre del procés d'ensenyament-aprenentatge en el que ens enbarquem tots junts!